Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη: Κορινθία
Σε αυτό το κρασί κατοπτρίζεται η δυναµική της ποικιλίας Αγιωργίτικο. Σταφύλι από τις περιοχές της ηµιορεινής Νεµέας υπόκειται σε ροζέ οινοποίηση και µας χαρίζει ένα «τριανταφυλλί» κρασί µε εκρηκτική µύτη από κόκκινα φρούτα και νύξεις λουλουδιών και καραµέλας βουτύρου. Στόµα πλούσιο και ζωηρό συνδυάζεται ιδανικά µε όλα τα λαδερά της ελληνικής κουζίνας, λευκά κρέατα και όχι µόνο.
Σερβίρεται στους 11 - 12 °C. Περιέχει 13% vol.